Välj en sida

Trädgårdsskötsel Helsingborg

Oderljunga Gård AB – trädgårdsskötsel Helsingborg

Närproducerat

Varmt välkommen till Oderljunga Gård AB. Är ni intresserade av att handla närproducerat har ni kommit rätt. På vår gårdsbutik som ni finner i Perstorp kan ni handla ägg och kött. Vår gårdsbutik är väl värd ett besök men det är mycket mer än närproducerat som vi erbjuder.

Behöver ni som befinner er i Helsingborg hjälp med trädgårdsskötsel? Vi hjälper bönder att plöja åkrar och mark och kan dessutom utföra många olika lantbukssysslor. Läs gärna mer under fliken tjänster om ni vill veta mera.

Kanske är ni intresserade av att besöka vår butik, eller anlita oss för någon av de tjänster som vi erbjuder. Har ni några som helst funderingar eller frågor är ni välkommen att höra av er till oss antingen genom ett telefonsamtal eller mejl.

 

 

Trädgårdsskötsel

När ni har behov av ett par hjälpande händer i din trädgård så ser vi till att ni erhåller den hjälp som ni behöver, utifrån era önskemål och behov. Både stora som små arbeten utför vi åt er som behöver hjälp med trädgårdsskötsel i Helsingborg.

Var finns vi?

I Perstorp mitt i Skåne så hittar ni oss med vår populära och välbesökta gårdsbutik. Dock så erbjuder vi våra trädgårdstjänster runt om i Skåne men även uppåt Halland, så vi är med andra ord inte begränsade till just Perstorp

Nöjda kunder

100 procent nöjda kunder är någonting som vi sätter högt upp på agendan. Högsta kvalitet på de varor som säljs i gårdsbutiken, samt att vi utför våra tjänster även dem med kvalitet och största noggrannhet.

Oderljunga Gård AB